Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юна маріупольчанка Марина Ковтунова виграла змагання зі стрибків у висоту в Мюнхені

Літній сезон-2022 перспективна 15-річна легкоатлетка Донецької області Марина Ковтунова з міста Маріуполь розпочала із міжнародного турніру «35. Internationales Ludwig-Jall-Sportfest», що 29 травня прийняв німецький Мюнхен.

У жіночих змаганнях зі стрибків у висоту вихованка Маріупольської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Олімпія» і представниця Школи вищої спортивної майстерності регіону змогла перемогти старших і більш досвідчених суперниць. З результатом 1.80 метрів Ковтунова обійшла титуловану італійку Алессію Трост (1.75 м), а також трьох спортсменок з Німеччини та двох із Чехії.

«Багато чого було пережито… Але нічого не зламає, навіть біль! Початок нового сезону покладено! Україна – чемпіон!», - написала Марина у своєму Instagram.

Відзначимо, що особистим рекордом Ковтунової в стрибках у висоту є 1.83 м. Вона є чемпіонкою України серед дівчат та юніорок, переможницею перших Всесвітніх шкільних спортивних ігор, срібною призеркою юніорського чемпіонату Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій.

03.06.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах