Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На молодіжному Кубку Європи зі скелелазіння Ксенія Горєлова виграла змагання у швидкості, Анастасія Кобець – шоста в трудності

27-29 травня в австрійському Імсті відбувся Кубок Європи зі скелелазіння серед юніорів та молоді, де від Донецької області в складі збірної команди України виступили представниці міста Краматорськ.

П’ятнадцятирічна Ксенія Горєлова в молодіжній віковій групі «В» стала переможницею змагань у дисципліні «швидкість». Кваліфікацію серед 15 спортсменок Ксенія пройшла з результатом 9.36 секунд, а у фіналі її час 9.12 секунд виявився кращим, ніж у семи суперниць із Німеччини, Італії та Польщі.

Однолітка Горєлової Анастасія Кобець гідно проявила себе в дисципліні «трудність» у молодіжній групі «А». У кваліфікації за підсумками двох раундів вона набрала 8.94 балів, що дозволило увійти в топ-10 з-поміж 52 учасниць. А у фіналі серед представниць Словенії, Італії, Швейцарії, Австрії, Франції, Іспанії та Німеччини Анастасія посіла 6 місце з результатом 56 очок.

16-річна Аліна Безсонова за підсумками змагань вікової групи «А» у швидкості опинилася на 11-й сходинці з часом 11.72 с.

Відзначимо, що найближчим важливим випробуванням для українських скелелазів стане молодіжний чемпіонат Європи, що відбудеться в німецькому Аугсбурзі з 8 по 10 липня.

 

02.06.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах