Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Тхеквондисти з Дружківки продовжують підготовку до рейтингових турнірів

В умовах російської збройної агресії проти України свій фронт продовжують тримати і українські спортсмени, які не припиняють підготовку до міжнародних стартів, аби довести всьому світу силу й незламність нашої держави.

Провідні представники Донецької області з олімпійського виду спорту тхеквондо (ВТФ) Андрій та Артем Гарбари на початку війни виїхали з міста Дружківка до Києва, де наполегливо готуються до літнього змагального сезону. Вже найближчим часом представників Школи вищої спортивної майстерності регіону, вихованців тренерів Юрія Бірюкова та Сергія Гарбара, очікує випробування низкою рейтингових міжнародних турнірів.

З 24 травня по 4 червня на столичній базі «Конча-Заспа» за рахунок Міністерства молоді та спорту України відбудеться навчально-тренувальний збір безпосередньо напередодні змагань класу G-2 «Multi European Games» у болгарській Софії. Андрій Гарбар виступить у ваговій категорії понад 87 кг, Артем – у категорії до 87 кг.

Далі наші тхеквондисти продовжать тренування в Німеччині задля підготовки до нових турнірів: 11-12 червня престижні змагання прийме Люксембург, 25-26 червня – Польща. Також Андрій та Артем, будучи студентами 4-го та 2-го курсів Донбаської державної машинобудівної академії відповідно, готуються представити свій навчальний заклад на Всесвітній Універсіаді, що має пройти з 26 червня по 7 липня в Китаї. А основним стартом для Гарбара-молодшого в цьому сезоні є чемпіонат Європи U21 в Албанії, запланований на 6-9 жовтня.

Відзначимо, що в 2021 році Андрій Гарбар здобув «бронзу» на чемпіонату Європи серед дорослих, а Артем став бронзовим призером європейської першості серед молоді. Брати входять до складу спортсменів Донецької області, які є кандидатами на участь у Іграх ХХХІІІ Олімпіади 2024 року в Парижі (Франція).

 

20.05.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах