Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Скелелазів із Маріуполя та Курахового гостинно прийняли в Дніпрі

Війна, що російський агресор розв’язав в Україні, змусила багатьох спортсменів залишити свої рідні міста та перенести тренувальний процес у інші безпечні регіони.

Представники Донецької області з Маріуполя та Курахового з виду спорту скелелазіння, що з 2020 року входить до олімпійської програми, наразі продовжують підготовку в місті Дніпро. Поруч із більш досвідченими В’ячеславом Фроленковим та Артемом Глушком свою майстерність підвищують Софія Загорудько, Марія Черкун, Марія Франкс, Катерина Голобокова, Сергій Іванов, Володимир Шевченко, Микита Абрамкін.

Місцевий тренер з Дніпра Ігор Тяпкін допоміг спортсменам-переселенцям знайти місця для проживання та надає всебічну підтримку безпосередньо в тренувальному процесі. Заняття на скеледромі «Skala», у тренажерному залі, на легкоатлетичних доріжках, у басейні – скелелази Донеччини мають всі необхідні умови, аби підтримувати спортивну форму та готуватися до майбутніх змагань.

Також для наших спортсменів за ініціативи адміністратора «Skala» Марини Ткачової організовується цікава програма на вихідні дні. І це чергове свідчення, що українці загалом та спортивна спільнота зокрема сьогодні об’єднані, як ніколи! Разом – до нових перемог!

 
 
20.05.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах