Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку пройшов відкритий чемпіонат міста з греко-римської боротьби серед юнаків

З 28 лютого по 3 березня в спортивному комплексі «Кіровець» пройшов відкритий чемпіонат міста з греко-римської боротьби серед юнаків.

У змаганнях взяли участь команди Докучаєвська, Єнакієвого, Тореза, Костянтинівки, Вугледара та Донецька (два колективи). Загалом учасниками змагань стали 148 спортсменів двох вікових категоріях: 2001 року народження і молодше, а також 2007-2009 років народження.

Слід зазначити, що приїжджі спортсмени взяли участь лише в чемпіонаті серед борців 2001 року народження і молодше. Але скласти гідну конкуренцію представникам донецької ДЮСШ № 9 «Кіровець» не змогли – на рахунку останніх дев’ять перемог. Сергій Лубачев став чемпіоном міста у ваговій категорії до 29 кг. У категорії до 32 кг перемогу здобув Ростислав Абдурашидов, а Ігор Бондаренко виграв змагання у вазі до 35 кг. Чемпіоном міста серед спортсменів до 38 кг став Олексій Левадний, у категорії до 47 кг кращий результат показав Владислав Шимко. Дмитро Малихін завоював звання чемпіона міста серед спортсменів до 55 кг, а Олег Охтін не залишив шансів суперникам у категорії до 63 кг. Перемоги в найважчих вагових категоріях до 76 кг і понад 85 кг – на рахунку Максима Романчука та Василя Доляновського відповідно.

З одним чемпіоном у складі покинула чемпіонат команда Тореза – у ваговій категорії до 25 кг перемогу здобув Дмитро Піддубний. На одну вікторію більше у команди з Костянтинівки. У ваговій категорії до 27 кг виграв Павло Бондар, а Владислав Глушко став чемпіоном серед спортсменів до 42 кг.

У чемпіонаті міста серед спортсменів 2007-2009 років народження за перемогу боролися тільки донецькі борці. Чемпіонами тут стали Дмитро Ледешкін (у ваговій категорії до 46 кг), Іван Черкас (50 кг), Владислав Борисенко (54 кг), Данило Козименко (58 кг), Микита Гостюнін (63 кг), Кирило Семерич (69 кг), Микола Єпіфановський (76 кг), Олександр Васютинський (85 кг), Євген Агєєв (понад 100 кг).

Усі переможці та призери нагороджені грамотами комітету з фізичної культури і спорту міської ради. Також від спонсорів призери змагань нагороджені медалями, а переможці окрім цього отримали пам’ятні кубки.

 
06.03.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах