Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Легкоатлетки Донецької області тріумфували на чемпіонаті Албанії

Через війну, розв’язану російським агресором в Україні, багато спортсменів вимушені були покинути свої домівки – всебічна підтримка у забезпеченні нових місць для їх тренувань надається як в інших регіонах нашої держави, так і за кордоном.

Албанія гостинно зустріла перспективних легкоатлеток Донецької області. Результатом їх плідної підготовки в безпечних комфортних умовах став успішний виступ на чемпіонаті країни в місті Корче, що відбувся 13 травня.

У жіночих змаганнях зі штовхання ядра вагою 4 кг на п’єдестал пошани зійшли дві представниці Донеччини. З результатом 13.40 метрів перемогла учениця Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки, атлетка Школи вищої спортивної майстерності Марія Ларіна. Другою з особистим рекордом 12.26 м стала вихованка комплексної ДЮСШ м. Костянтинівка, спортсменка ШВСМ Марія Стрєлець.

За підсумками змагань з метання молота перше місце посіла Ганна Ткачова (ДОСФКСП ім. С.Бубки, ШВСМ), друге – Юлія Токарєва (ДОСФКСП ім. С.Бубки). Їх результати склали 55.30 м та 51.78 м відповідно.

 

16.05.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах