Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Бодібілдер Артур Бережний став п’ятим на чемпіонаті Європи-2022

З 5 по 9 травня в іспанському місті Санта-Сусанна відбувся чемпіонат Європи з бодібілдингу та фітнесу, що у вікових групах чоловіки, жінки, юніори, юніорки та майстри зібрав понад 900 атлетів із 37 країн.

У складі збірної команди України Донецьку область представив один спортсмен Артур Бережний. За підсумками виступу в номінації «чоловіки, класичний бодібілдинг до 175 см» він отримав від суддів загальну оцінку 76 балів, що дозволило посісти 5 місце серед 8 учасників. Суперниками Артура були бодібілдери з Іспанії, Сербії, Франції, Норвегії, Фінляндії, Туреччини.

«Цього сезону вдалося виступити лише на одному турнірі, але ж якого рівня… Мій перший досвід і вихід на міжнародній арені. Представляти рідну країну на чемпіонаті Європи – це для мене честь і гордість. Дуже дякую всім, хто підтримував мене. На досягнутому не зупинятимуся – тільки вперед!», - прокоментував свій виступ Артур Бережний.

Додамо, що збірна Україна на чемпіонаті Європи здобула перше командне місце з результатом 136 балів, маючи 24 нагороди: 9 золотих, 9 срібних і 6 бронзових. За можливість готуватися до змагань та представляти рідну державу на міжнародних турнірах бодібілдери дякують, у першу чергу, Збройним Силам України, які героїчно боронять українську свободу і незалежність, Міністерству молоді та спорту України, президенту IFBB Рафелю Сантосі.

 

12.05.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах