Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Президент Володимир Зеленський відвідав у лікарні доньку загиблого ватерполіста Євгена Обедінського

12-річна дівчинка з міста Маріуполь Кіра Обедінська, яка втратила батька на війні, розв’язаній російським агресором проти України, наразі перебуває у безпеці та опікується дідусем – заслуженим тренером з водного поло Олександром Обедінським.

26 квітня Кіру в Національній дитячій спеціалізованій лікарні «Охматдит» відвідав президент України Володимир Зеленський.

Відзначимо, що 17 березня в оточеному російськими військами місті Маріуполь загинув батько дівчинки Євген Обедінський – майстер спорту України з водного поло, багаторазовий чемпіон країни в складі ватерпольного клубу «Іллічівець», колишній капітан національної збірної. Кіра намагалася пішки вирватися з Маріуполя та отримала поранення від вибуху міни, після чого її вивезли до тимчасово непідконтрольного Україні Донецька, звідки хотіли насильно депортувати до рф. Проте, завдяки зусиллям Офісу Президента України, Кіру разом із ще одним маленьким маріупольцем вдалося повернути на Батьківщину.

«За дітей ми переживаємо найбільше. Діти – наше майбутнє. Ми будемо боротися за кожну українську дитину, щоб усі повернулися додому», – заявив Володимир Зеленський.

 
26.04.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах