Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивну базу в Бахмуті підтримують у належному стані

Попри складні умови воєнного стану, введеного з 24 лютого через російську збройну агресію проти України, спортивне життя Донецької області триває. Так, багато атлетів та тренерів змінили місця тренувального процесу, готуючись до майбутніх змагань у більш безпечних регіонах держави і за кордоном.

В обмежених умовах сьогодення заклади фізичної культури та спорту Донеччини продовжують діяльність і за місцем розташування. Зокрема, у місті Бахмут оновлюється й готується до прийому майбутніх змагань одна з найкращих спортивних споруд не тільки регіону, а й України – стадіон «Металург», що має міжнародну сертифікацію, статус бази олімпійської та паралімпійської підготовки всеукраїнського значення.

Спорткомплекс «Металург» урочисто відкрили в 2013 році, роботи з масштабної реконструкції на 95% профінансовано з державного бюджету, на 5% – з обласного, на 3% – з місцевого бюджету. До початку повномасштабної війни тут системно і на вищому організаційному рівні проводилися обласні й всеукраїнські змагання, тренувальний процес охоплював як вихованців міських та обласних спортшкіл, так і членів збірних команд України з різних видів спорту.

Наразі працівниками стадіону підтримується в належному стані футбольне поле, виконується поточне оновлення вхідної групи та тренажерного обладнання, а також прибирання прилеглої території. Висловлюємо всім причетним сердечну вдячність за віддану працю та сподіваємося на якнайшвидше повернення до мирного спортивного життя!

  

 
03.05.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах