Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Володимир Мицик: «За можливість працювати щиро дякуємо Збройним Силам України та керівництву держави»

29 квітня начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик у режимі онлайн провів чергову робочу нараду з керівниками обласних організацій фізкультурно-спортивної спрямованості – четверту за ліком під час воєнного стану, введеного з 24 лютого через російську збройну агресію проти України.

«За те, що ми маємо можливість сьогодні працювати, висловлюємо щиру вдячність Збройним Силам України, Президенту України, усьому вищому військово-політичному керівництву держави. Кожен із нас наразі повинен виконувати свої функціональні обов’язки, а також сприяти тому, аби наші захисники якомога швидше здобули перемогу над агресором, зокрема, активно долучаючись до волонтерської діяльності. Тож бажаю всім нам стійкості, наснаги в роботі, непохитної віри у власні можливості та силу української армії», - сказав Володимир Мицик.

Начальник управління повідомив про кадрові зміни. Так, завершили роботу в управлінні начальник відділу бухгалтерського обліку і звітності – головний бухгалтер Тетяна Полєвода та головний спеціаліст-бухгалтер відділу бухгалтерського обліку і звітності Майя Лаврунова. «Висловлюю вам щиру подяку за багаторічну сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, відданість справі та вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в Донецькій області, – звернувся до них Володимир Мицик. – Настав той час, коли маємо відпустити вас на заслужений відпочинок. Звичайно, сумуватимемо за вами і будемо чекати на теплу зустріч після завершення війни».

Начальник відділу фізкультурно-спортивної роботи управління Марина Будовій довела актуальну інформацію щодо діяльності закладів сфери в умовах воєнного стану. Так, за місцем розташування закладу в Донецькій області наразі перебувають 27% тренерів-викладачів, 67% – у інших регіонах України, 6% – за межами країни. Серед близько 23 тисяч спортсменів за кордоном перебувають 482, за місцем розташування закладу продовжують тренування 6%, за межами закладу – 17% (інші спортсмени, на жаль, не мають можливості продовжувати заняття, або з ними немає зв’язку).

У рамках наради було обговорено низку питань: збереження від ворожих дій наявного в спортивних організаціях майна шляхом вивезення за межі області, ведення моніторингу щодо стану діяльності комунальних та приватних суб’єктів господарювання регіону, пошкодження або руйнування об’єктів спортивної інфраструктури у результаті обстрілів населених пунктів Донецької області, а також порядок нарахування заробітної плати працівникам сфери. Було наголошено, що спортивні організації у своїй роботі мають слідувати затвердженим планам та вчасно складати звіти щодо їх виконання.

 
 
 
 
30.04.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах