Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Шістьох легкоатлетів Донецької області гостинно прийняла Болгарія

Доки в Україні триває війна, розпочата російським агресором і підтримана керівництвом Білорусі, інші країні виявляють солідарність з нашою державою та спортом, а також всіляко намагаються допомогти.

Так, Федерація легкої атлетики Болгарії за підтримки Європейської легкої атлетики, Українського Фонду, створеного Світовою легкою атлетикою спільно з Міжнародною легкоатлетичною фундацією і Асоціацією членів «Діамантової ліги», Фонду солідарності МОК, та безпосередньо за участі президента ЕА та ФЛА Болгарії Доброміра Карамарінова змогла забезпечити місця для евакуації легкоатлетів та їхніх сімей з маленькими дітьми із зон бойових дій.

Серед 60 українських спортсменів в болгарському місті Стара-Загора перебувають 6 представників Донеччини, вихованців Школи вищої спортивної майстерності, Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки та місцевих ДЮСШ: Артем Коноваленко, Кристина Юрчук, Руслан Наумов, Еліна Пристинська, Іванна Біленька, Дмитро Бочко
(www.facebook.com/sportdonoda/videos/1136775190480357).

За пропозицією Федерації легкої атлетики Болгарії наші легкоатлети залишатимуться в цій країні попередньо до серпня. За місцем розташування створено максимально комфортні умови для спортивних занять: це і бігові доріжки, і повністю обладнаний тренажерний зал, і можливості для проведення відновлення.

Спортивна спільнота Донецької області щиро вдячна всім, хто допомагає та підтримує наших атлетів у цей складний для України час!

15.04.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах