Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Дмитро Кірпулянський: «Війна закінчиться, тому не опускаємо рук!»

Корисні поради в цей непростий час від Дмитра Кірпулянського – заслуженого майстра спорту України з сучасного п’ятиборства, учасника Олімпійських ігор 2008 та 2012 років.

«Доброго дня! Сподіваюсь, скоро все закінчиться і всі повернуться до нормального та спортивного життя!

А сьогодні, якщо є можливість, намагайтеся рухатися та бути активним: біг, плавання, вело, йога та вправи з гумою або на турніку. Це збереже ваш тонус та знизить рівень кортизолу в крові, особливо якщо ви дуже сенситивна людина. Окрім цього, фізичні навантаження підіймають рівень ендорфінів у крові, а це може бути доброю протидією депресії. Якщо вийде, займайтеся спортом 2-3 рази на тиждень, або навіть кожен день!

Ще рекомендації:

Війна закінчиться, тому не опускаємо рук! Через це треба пройти – певний Level up для кожної людини! Тому спостерігайте за собою та завжди залишайтеся людиною, допомагайте близьким, а якщо вийде, то навіть і незнайомим людям, які цього потребують! Про домашніх тварин теж не забуваємо!

Настрій на позитив, хоч це і не легко зробити, але намагайтеся!

Новини читайте максимум 3 рази на добу! Не сидіть у телефонах постійно! Читайте тільки зведення новин та витрачайте на це 5-7 хвилин. Не читайте їх перед сном. Цього буде достатньо!

Якщо є потреба привести свою психіку до норми – робіть дихальні вправи. Можна по Віму Хофу (в ютубі є).

Не їжте забагато! Не налягайте на солодке. За потреби можна додати чай з мелісою або м’ятою.

Якщо є вільний час – читайте книги, дивіться фільми, займайтеся медитацією, навчайтеся (зараз багато безкоштовних ресурсів для українців), і головне – любіть одне одного!

Не будьте злими та егоїстичними, якщо хочете зробити якийсь допис у соціальних мережах – уявіть, що його прочитає ваша дитина, мати, або якась дорога для вас людина, і тільки потім публікуйте.

І ще – ви всі через це пройдете та станете краще, сильніше та здоровіше!».

13.04.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах