Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Володимир Мицик: «Спортивна спільнота Донецької області сьогодні згуртована»

5 квітня начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик у режимі онлайн провів робочу нараду з керівниками обласних організацій фізкультурно-спортивної спрямованості.

«Сьогодні – 41-й день повномасштабної війни, у якій Україна протистоїть російському агресору. Багато хто вже натерпівся лиха… Але, на жаль, на цьому все ще не закінчується. Будь-що, ми з вами маємо виконувати свої повноваження. Необхідно налагодити роботу згідно щомісячних планів і завдань, з урахуванням поточних умов. Працюємо дистанційно, працюємо на спортивному фронті, сприяючи повноцінній підготовці наших атлетів до іміджевих міжнародних змагань та їх перемогам на славу України. Спортивна спільнота Донеччини сьогодні згуртована, усі допомагають один одному – тільки разом зможемо пережити російське зло. Ми повинні робити якнайбільше, щоб бути корисними нашій державі. Віримо в Збройні Сили України, віримо в перемогу. Слава нашим захисникам!», - сказав Володимир Мицик.

У рамках наради було обговорено питання щодо збереження від ворожих дій наявного в спортивних організаціях майна (коштовного обладнання, документів, печаток) шляхом вивезення за межі області.

Окремі роз’яснення надано щодо Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2022 № 332.

Кожен із керівників обласних організацій фізкультурно-спортивної спрямованості доповів про поточну роботу в умовах воєнного стану.

 

 
05.04.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах