Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Паралімпієць Донеччини Єгор Дементьєв у Туреччині готується до іміджевих стартів

Заслужений майстер спорту України з велоспорту Єгор Дементьєв, який протягом трьох паралімпійських циклів здобув 4 золоті, 2 срібні та 1 бронзову нагороди, прагне виступити і на майбутніх Іграх, що мають пройти у Парижі в 2024-му.

З 21 лютого по 14 березня він перебував на навчально-тренувальному зборі в місті Авсаллар у Туреччині, організованому за кошти управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації. Після цього Єгор перемістився в турецьку Аланію, де тренуватиметься до травня за рахунок Українського центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт».

Наш паралімпієць у 2022 році планує виступити на таких іміджевих змаганнях, як:

- Кубок світу з велосипедного спорту серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату (шосе), що має пройти 4-7 серпня в м. Квебек (Канада);

- чемпіонат світу з велосипедного спорту серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату (шосе), запланований на 11-14 серпня в м. Бе-Комо (Канада);

- чемпіонат світу з велосипедного спорту серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату (трек), що згідно календаря має відбутися 20-23 жовтня в м. Монтіньї-ле-Бретонне (Франція).

Бажаємо Єгору Дементьєву наснаги й енергії, які б стали запорукою нових яскравих досягнень на славу Донеччини та України!

30.03.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах