Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Триатлети Донецької області готуються представити Україну на міжнародних стартах

В умовах російської збройної агресії проти України свій фронт продовжують тримати і українські спортсмени, доводячи всьому світу, що наша держава є сильною й незламною.

Представники Донецької області з виду спорту триатлон, що включає в себе плавання, їзду на велосипеді та біг, перебувають на навчально-тренувальному зборі в турецькій Аланії ще з 7 лютого. Відрядження стало можливим завдяки сприянню Міністерства молоді та спорту України, Школи вищої спортивної майстерності та Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки, що підпорядковані Донецькій облдержадміністрації.

А коли в Україну вторглися російські окупанти, руку допомоги нашим атлетам протягнула світова спортивна спільнота – можливість їх подальшої підготовки до етапів Кубку Європи забезпечили федерація триатлону Туреччини разом з Європейською та Міжнародною федераціями триатлону.

Відзначимо, що представництво Донеччини на зборах в Аланії налічує 15 спортсменів, якими опікуються заслужений тренер України, тренер ШВСМ Георгій Драгулян і тренер-викладач ШВСМ та ДОСФКСП ім. С. Бубки Ольга Драгулян. У складі нашої команди – і провідні триатлети, члени національної збірної Маргарита Крилова, Іван Меньшиков, Варвара Мухіна, Мирон Бойко, Олександра Заровна, Іван Ткаченко, Вероніка Горобець, Іван Шевченко.

Бажаємо спортсменам вийти на пік своєї форми та гідно представити Донецьку область і Україну на найближчих міжнародних змаганнях!

 
 
24.03.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах