Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Володимир Мицик: «Україна – сильна і незламна!»

24 березня начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик у режимі онлайн провів апаратну нараду з працівниками управління та керівниками обласних організацій фізкультурно-спортивної спрямованості.

На початку, рівно о 09:00, усі учасники заходу долучилися до загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.

«24 березня минає місяць запеклої боротьби українського народу проти російського агресора. Це місяць нашої незламності. Своїми очима ми все бачимо і розуміємо, що коїться в Україні та Донецькій області. Дуже радий сьогодні вітати в нашому колі маріупольців, які змогли вирватися з жахливого російського полону. Спільними зусиллями ми маємо на всіх рівнях сприяти перемозі України над ворогом, і тут кожен робить вибір самостійно. Хтось за покликом серця встає до лав територіальної оборони та Збройних Сил України. Хтось долучається до волонтерського руху, допомагає військовим та цивільному населенню. А якщо є можливість, необхідно продовжувати роботу щодо створення підґрунтя для нових спортивних перемог української Донеччини! Адже кожна звитяга наших атлетів на міжнародній арені є яскравим свідченням, що Україна – сильна і незламна!», - сказав Володимир Мицик.

В рамках наради було обговорено організацію роботи спортивних організацій в умовах правового режиму воєнного стану. Так, керівникам закладів і установ рекомендовано: оформлення відпусток працівникам; оформлення працівників на дистанційну роботу; оголошення простою; у разі призову (вступу) працівника на військову службу – видання наказу про увільнення від роботи зі збереженням середнього заробітку, місця роботи та посади.

Окремі роз’яснення надано щодо Закону України № 2136-IX від 15 березня 2022 року «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану», що опубліковано 23.03.2022.

 
 
 
24.03.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах