Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Уряд України підтримує дії НОК України та міжнародної олімпійської спільноти

6 березня відбулася робоча розмова президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки та Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.

Президент НОК поінформував Дениса Шмигаля щодо конкретних кроків, які вже вжили Національний олімпійський комітет у тісній співпраці з президентом Міжнародного олімпійського комітету Томасом Бахом та спортивною світовою спільнотою.

Зокрема, створення МОКом Фонду солідарності для підтримки українських спортсменів є безпрецедентним в олімпійській світовій історії рішенням. Кошти фонду планується спрямувати для організації участі українських спортсменів у всіх без винятку міжнародних і європейських змаганнях, у тренувальних зборах, і для забезпечення їх гуманітарних потреб. Координація роботи новоствореного Фонду солідарності олімпійської спільноти та українського спорту доручена президенту НОК України Сергію Бубці.

Вже створено оперативні штаби в Україні та в Лозанні, які здійснюють збір інформації, потреб, і надають безпосередню допомогу. Виконання цієї роботи ведеться у співпраці з Міністерством молоді та спорту України і національними олімпійськими федераціями.

Очільник Уряду наголосив, що наші спортсмени повинні мати можливість представляти свою країну на запланованих міжнародних стартах та підтвердив максимальну підтримку дій у цьому напрямку.

 
07.03.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах