Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Як діятимуть обласні спортивні організації в умовах воєнного стану

Начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик у режимі онлайн провів оперативну робочу нараду з керівниками обласних організацій фізкультурно-спортивної спрямованості.

«Ситуація в Україні надскладна, але ми – сильні, і разом обов’язково переможемо. Понад усе надихає, що весь український народ згуртувався, підтримує один одного. Спортивна спільнота всіляко допомагає військовим, активно долучається до волонтерського руху, вступає до територіальної оборони. Маємо кожен на своєму місці зробити все, аби закінчити жахіття, що принесла на рідну землю Російська Федерація», - сказав Володимир Мицик.

Він довів інформацію, що видано наказ від 28 лютого № 01-05/162/320-22 «Про організацію роботи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації в умовах правового режиму воєнного стану». Документом передбачено, що працівники управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації здійснюватимуть виконання посадових обов’язків поза межами адміністративної будівлі управління за місцем їх фактичного перебування. Це ж мають зробити обласні організації фізкультурно-спортивної спрямованості.

Керівникам закладів і установ під час воєнного стану рекомендовано такі дії:

- оформлення відпусток працівникам;

- оформлення працівників на дистанційну роботу;

- оголошення простою – це призупинення роботи, викликане відсутністю організаційних або технічних умов, необхідних для виконання роботи, невідворотною силою або іншими обставинами; його оплата – в розмірі не нижче від двох третин тарифної ставки встановленого працівникові розряду (окладу);

- у разі призову (вступу) працівника на військову службу – видання наказу про увільнення від роботи зі збереженням середнього заробітку, місця роботи та посади;

- у разі залучення працівника до трудової повинності або суспільно корисних робіт, що виконують для задоволення потреб ЗСУ, інших військових формувань, правоохоронних органів і сил цивільного захисту, забезпечення функціонування національної економіки та системи забезпечення життєдіяльності населення – видання наказу про збереження за працівником робочого місця або посади.

 

 
02.03.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах