Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Легкоатлети Донеччини здобули 7 нагород на зимовому чемпіонаті України з метань

18-20 лютого в місті Мукачево Закарпатської області відбувся зимовий чемпіонат України з легкоатлетичних метань серед усіх вікових груп, що зібрав 251 спортсмена з 21 регіону.

Від Донецької області на змаганнях виступило 14 атлетів. Семеро з них принесли до скарбнички регіону 2 золоті, 2 срібні та 3 бронзові нагороди.

Переможницею в метанні молота вагою 4 кг серед юніорок U20 стала Юлія Токарєва (Бахмут, тренер Павло Задорожний), яка з кращим особистим результатом – 57 м 52 см – виконала норматив на юніорський чемпіонат світу, що заплановано провести 2-7 серпня в місті Калі.

Ще одне «золото» здобув Михайло Брудін з Дружківки (тренери Юрій Брудін та Юрій Кузьменко). Він переміг у метанні диска вагою 1,75 кг серед юніорів U20 з результатом 51 м 60 см – і це на 9 метрів більше, ніж у срібного призера.

Також у метанні диска відзначилися: Марія Ларіна (Торецьк/Бахмут, тренери Олексій та Ольга Семенови, Іван Романенко), яка з результатом 39 м 96 см стала срібною призеркою серед юніорок U20, та Владислав Линник з Маріуполя (тренери Наталя Василенко, Юрій Ревенко), який отримав «бронзу» серед молоді U23.

Свій внесок до медального здобутку Донеччини на чемпіонаті в Мукачевому зробили і спортсмени-дефлімпійці з Маріуполя в метанні молота: Римма Філімошкіна стала третьою серед жінок з результатом 63 м 65 см, Данило Самороков посів 2 місце серед молоді U23, Євген Полухін – 3 місце серед чоловіків. Підготували їх Наталя Василенко та Юрій Ревенко.

 
23.02.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах