Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Легкоатлети Донеччини здобули 5 нагород на чемпіонаті України U16

Результати чемпіонату України з легкої атлетики в приміщенні серед юнаків та дівчат 2007-2008 років народження, що відбувся 17-20 лютого в Києві, принесли до скарбнички Донецької області п’ять нагород різного ґатунку.

«Золото» у стрибках з жердиною серед юнаків здобув учень Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки з міста Бахмут Михайло Муравйов (тренери Іван Романенко, Юрій Седньов). При цьому результат 15-річного спортсмена – 3.60 м – став кращим у його кар’єрі на сьогодні.

Знаковим цей чемпіонат України виявився для 14-річної атлетки Дар’ї Дубенець з міста Дружківка, яку підготувала тренер Ольга Лук’янова. Вихованка Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи і спортсменка змінного складу відділення легкої атлетки Школи вищої спортивної майстерності, Дар’я вперше здобула чотири нагороди на одних змаганнях.

Дві з медалей були золотими: у бігу на 1500 метрів (результат – 5:01.02) та в бігу на 1500 м з перешкодами (5:15.95 – власний кращий час на цій дистанції).

«Бронзу» Дар’я отримала за підсумками забігу на 800 м, який вона подолала за 2:23.54, що також є оновленням особистого рекорду.

Окрім індивідуальних нагород, Дубенець відзначилася і здобутком в команді Донеччини: у складі естафети 100+200+300+400 метрів стала срібною призеркою. Свій внесок у командний результат 2 хвилини 27.37 секунд також зробили: Софія Мазка (Бахмут, ДОСФКСП ім. С. Бубки), Кіра Бучакчинська (Маріуполь, КДЮСШ «Олімпія»), Владислава Богатирьова (Маріуполь, КДЮСШ «Меотида»).

 
 
22.02.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах