Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Покровську пройшла 46-та відкрита першість ДО СДЮСШОР з боксу

З 8 по 12 лютого на базі СК «Металург» міста Покровськ відбулась 46-та відкрита першість ДО СДЮСШОР з боксу, присвячена 90-річчю Донецької області. 
 
На урочистому відкритті змагань були присутні: виконавчий директор Регіональної федерації боксу Донецької області Павло Івахненко, депутати та місцеві підприємці. Гості побажали спортсменам наснаги і перемог, а також висловили сподівання на подальший розвиток боксу в нашому регіоні.
 
У змаганнях, проведених з дотриманням карантинних вимог, взяли участь 199 боксерів з 23 міст Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Тернопільської, Київської та Миколаївської областей. Протягом змагань проведено 141 двобій. 
 
Переможці та срібні призери нагороджені грамотами, медалями та пам’ятною атрибутикою. Кращим боксером турніру став Артем Котлярський (м. Кременець), грамотою «За кращу тактико-технічну підготовку» нагороджений Максим Шаманський (м. Енергодар), а грамоту та пам’ятний сувенір «За волю до перемоги» отримав Данило Селезньов (м. Покровськ).
 
Організатори турніру – ДО СДЮСШОР з боксу; управління сім`ї, молоді та спорту Покровської міської ради. Змагання проведено за підтримки управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації; Регіональної федерації боксу Донецької області. 
 
Головний суддя змагань – суддя національної категорії Олександр Швайко (м. Покровськ). Головний секретар – суддя І категорії Вікторія Тендюк (м. Покровськ). Голова журі – суддя міжнародної категорії Дмитро Шурда (м. Маріуполь).
 
14.02.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах