Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Селидовому відновили проведення регіонального борцівського турніру пам’яті Володимира Бруєва

29 січня 2022-го, після дев’ятирічної перерви, у місті Селидове організували четвертий за ліком регіональний турнір з боротьби вільної серед юнаків та дівчат, присвячений пам’яті майстра спорту Володимира Бруєва.

Володимир Бруєв 17 років пропрацював тренером з вільної боротьби у ДЮСШ м. Селидового та став одним із перших в Україні, хто розпочав тренувати дівчат. Велика кількість його вихованців отримали звання майстрів спорту та кандидатів у майстри спорту. А нині один із учнів Павло Губко, який сам крокує тренерським шляхом, виступив ініціатором відновленого турніру та його головним суддею. Пам’ятні змагання було організовано за підтримки керівника Селидівської громади Руслана Сукова та місцевих підприємців.

Цього разу кращих на борцівському килимі у своїх категоріях визначали спортсмени 2005-2015 років народження з таких населених пунктів Донецької області, як Покровськ, Мирноград, Селидове, Українськ, Торецьк, Краматорськ, Маріуполь, Бахмут, Слов’янськ, Олександрівка, Карань, Малоянисоль, Старогнатівка, а також гості з Лозової Харківської області.

Учасники отримали багато яскравих емоцій і сподіваються, що турнір пам’яті Володимира Бруєва відтепер проводитиметься щороку.

 

02.02.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах