Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


16 лютого планується проведення урочистої церемонії «Спортивне сузір’я Донеччини - 2021»

У Донецькій області вперше відбудеться урочиста церемонія нагородження кращих за результатами спортивного року. Історичний захід «Спортивне сузір’я Донеччини - 2021» планується провести 16 лютого в місті Слов’янськ.

Перелік номінацій, у яких будуть відзначені переможці, обговорили 1 лютого в режимі онлайн на засіданні обласної комісії під головуванням начальника управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимира Мицика.

Визначення кращих у більшості номінацій відбулося на основі рейтингу за 2021 рік, із врахуванням експертної думки членів комісії. Окрім цього, до уваги було взято результати загальнодоступного голосування у соціальній мережі Facebook, що відбулося з 21 по 27 січня.

«Нарешті спортивна спільнота Донецької області матиме власне підсумкове свято із символічною назвою «Спортивне сузір’я Донеччини», що має проходити кожен рік. Окремо дякуємо за ініціативу директору Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергію Головченку. Сподіваємось, у стислі терміни нам вдасться організувати свято, що залишить приємні спогади та надихне наших атлетів, тренерів, функціонерів спорту до нових перемог і здобутків», - сказав Володимир Мицик.

Урочистою церемонією «Спортивне сузір’я Донеччини - 2021» передбачено нагородження переможців у низці номінацій, серед яких такі: «Спортсмен року», «Тренер року», «Відкриття року», «Юна зірка», «Ветеран року», «Олімпієць року», «Паралімпієць року», «Спортивна школа року», «Найефективніший вид спорту», «Кращий куратор з виду спорту», «Найкращий організатор спортивного заходу», «Спортивна громада», «Активний парк року», «Кращий центр “Спорт для всіх”», «Найкращий реалізований проєкт року», «Спортивна споруда року» та інші.

Кращі з кращих отримають символічні статуетки, плакетки, Листи подяки.

 

01.02.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах