Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На чемпіонаті України з боксу серед спортсменів до 22 років у активі Донеччини 6 нагород

Першим національним боксерським стартом у 2022 році став чемпіонат України серед чоловіків та жінок до 22 років, який з 24 по 30 січня прийняло місто Тернопіль. Турнір мав підвищений статус, адже за його підсумками буде сформована національна збірна для участі в чемпіонаті Європи, що заплановано провести у березні в Хорватії.

Донецьку область на змаганнях представили 10 спортсменів та 2 спортсменки, які здобули 6 медалей: 2 золоті, 1 срібну, 3 бронзові.

Серед жінок у ваговій категорії до 52 кг звання чемпіонки України виборола Дар’я-Ольга Гутаріна з Маріуполя (тренери Антон Коссе та Андрій Музика), яка перемогла суперниць із Кіровоградської, Херсонської та Чернігівської областей.

Срібна призерка у ваговій категорії до 50 кг – Ганна Гендельман (Добропілля / Маріуполь, тренери Андрій Бичков, Антон Коссе та Андрій Музика).

За підсумками чоловічих змагань кращим у категорії 51 кг став представник Маріуполя Олександр Корнєв (тренери Анатолій Переяслов, Ярослав Підмастерчик), який довів свою перевагу над боксерами Вінницької та Черкаської областей.

Бронзові призери: у категорії 57 кг – Олександр Корюк (Волноваха / Бахмут, тренери Володимир Стратан, Сергій Лісовін), у категорії 71 кг – Іван Репецький (Маріуполь, тренери Семен Репецький, Валерій Черенков), у категорії 75 кг – Данило Новіков (Маріуполь, тренери Ярослав Підмастерчик, Анатолій Переяслов).

31.01.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах