Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На дорослому чемпіонаті України з вільної боротьби в активі Донеччини 7 нагород

Яскравий початок нового олімпійського циклу та національного сезону з боротьби вільної 2022 року було дано в рамках чемпіонату України серед чоловіків і жінок, що відбувся 21-23 січня на килимах столичного Палацу спорту.

За підсумками непростого протистояння, у конкуренції з досвідченими суперниками, представникам Донецької області вдалося здобути 7 медалей: 1 золоту, 1 срібну та 5 бронзових.

Серед жінок від нашого регіону гідно виступили молоді амбітні борчині від 17 до 20 років, вихованки Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки, спортсменки Школи вищої спортивної майстерності.

Чемпіонкою України у ваговій категорії 50 кг стала 20-річна Тетяна Профатілова з Торецька, яка нині представляє Бахмут (ШВСМ, тренер Григорій Шепелєв). Вона почергово перемогла трьох старших за себе суперниць із Вінниччини, Хмельниччини та Львівщини.

«Срібло» у ваговій категорії 65 кг виборола 18-річна Галина Олексіївська (Торецьк / Бахмут, ДОСФКСП ім. С.Бубки, тренери Людмила Скляренко, Тетяна Богданова), яка була кращою за представниць Рівненської, Київської областей та міста Київ.

Бронзові призерки:

- у в/к 55 кг – Олександра Федорченко (Мирноград / Бахмут, ДОСФКСП ім. С.Бубки, ШВСМ, тренер Григорій Шепелєв), у активі якої перемога над спортсменкою з Києва;

- у в/к 59 кг – Лоліта Волошина (Слов’янськ, ШВСМ, тренери Сергій Слєпушкін, Віктор Леончук), яка виграла у борчинь Житомирської та Закарпатської областей;

- у в/к 62 кг – Катерина Зелених (Бахмут, ШВСМ, тренери Максим та Андрій Єфремови), яка довела свою перевагу над суперницями з Житомирської, Рівненської та Волинської областей;

- у в/к 68 кг – наймолодша представниця Донеччини на чемпіонаті, 17-річна Євгенія Сєдих (Бахмут, ДОСФКСП ім. С.Бубки, ШВСМ, тренери Максим та Андрій Єфремови), яка перемогла представниць Хмельниччини, Дніпропетровщини та Харківщини.

За підсумками змагань чемпіонату України серед чоловіків ще одну «бронзу» до скарбнички Донеччини додав Вадим Караваєв (Маріуполь, ШВСМ, тренер Сергій Попов), який у ваговій категорії 79 кг був сильнішим за представників Луганської, Запорізької та Дніпропетровської областей.

 
 
 
26.01.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах