Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Моя олімпійська мрія» для юних важкоатлетів Донеччини

У Донецькій області продовжується реалізація проєкту Національного олімпійського комітету України «Моя олімпійська мрія», головною метою якого є популяризація олімпійських ідеалів та цінностей, здорового способу життя й спонукання до спортивних амбіцій вихованців ДЮСШ.

21 січня до всеукраїнської акції долучилась Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з важкої атлетики. Захід відбувся в місті Краматорськ на базі спортивного комплексу Донбаської державної машинобудівної академії.

На тренування до юних важкоатлетів завітали заступник голови регіонального відділення НОК України Дмитро Подопригора, член виконкому Відділення, начальник обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Ігор Нестеренко і директор ОСДЮСШОР з важкої атлетики Ігор Конопльов.

Вихованці тренерів Олега Саннікова та Сергія Жалова продемонстрували власні вміння, розповіли про свої мрії та отримали побажання завжди досягати перемог. Ігор Конопльов відзначив, що спортивна школа має відділення в дев’яти громадах області, де тренуються понад 300 важкоатлетів.

На завершення зустрічі почесні гості передали спортсменам і тренерам набір м’ячів від НОК України, що має допомогти їм у проведенні навчально-тренувальних занять і активного дозвілля.

 

22.01.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах