Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Моя олімпійська мрія» для юних борців Донеччини

У Донецькій області продовжується реалізація проєкту Національного олімпійського комітету України «Моя олімпійська мрія», головною метою якого є популяризація олімпійських ідеалів та цінностей, здорового способу життя й спонукання до спортивних амбіцій вихованців ДЮСШ.

11 січня до всеукраїнської акції долучилися ще дві спортивні школи регіону – Обласна СДЮСШОР з видів боротьби та СДЮШОР з греко-римської боротьби ім. Г.Г.Узуна. Захід відбувся в місті Маріуполь у залі греко-римської боротьби спортивного комплексу Приазовського державного технічного університету.

Юні борці з великим задоволенням провели спільне тренування із Нікітою Дементієвим – чемпіоном світу та віцечемпіоном Європи серед кадетів, неодноразовим переможцем чемпіонатів України серед юнаків та кадетів. Діти отримали безліч позитивних емоцій від майстер-класу та живого спілкування з титулованим спортсменом. Про тонкощі виховання справжніх чемпіонів розповіли тренери-викладачі Ігор Годлевський, Денис Бутенко та Вадим Горових.

Директор установи «СДЮШОР з греко-римської боротьби ім. Г.Г.Узуна» Максим Узун та директор КЗ «Обласна СДЮСШОР з видів боротьби» Олександр Соколов передали спортсменам і тренерам набори м’ячів від НОК України, що мають допомогти їм у проведенні навчально-тренувальних занять і активного дозвілля.

 
 
13.01.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах