Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Прокачай себе спортом!

Під цим гаслом зустріли новий рік спортсмени Новогродівської територіальної громади, позмагавшись у турнірах, проведених з 4 по 8 січня. 
 
Новогродівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» 4 січня організував для своїх вихованців спортивне свято на міському стадіоні «Шахтар». 
 
5 січня естафету прийняли змагання з гирьового спорту, в яких взяли участь учні освітніх закладів, представники громадських організацій, активні мешканці громади. 
 
Гостями цих змагань стала спортивна родина з Волновахи – неодноразовий чемпіон світу та Європи, майстер спорту з гирьового спорту Євген Нескреба і його донька Тетяна – дворазова чемпіонка Європи, майстер спорту з гирьового спорту.
 
6 січня відбувся турнір з настільного тенісу, в якому два десятки учнів ЗЗСО громади змагались в особистій першості та командному заліку. 
 
8 січня естафету передали Молодіжному центру «МІСТ-ОК». Понад 50 учасників – молодь Новогродівської громади, військовослужбовці 56-ї окремої мотопіхотної Маріупольської бригади, спортсмени з Волновахи – випробували себе у змаганнях з настільного тенісу, гирьового спорту, скелелазіння та армспорту.
 
 
 
 
13.01.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах