Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Центр спортивної боротьби відкриють у Бахмуті

Розпочато підготовку до реалізації проєктів в рамках програми Президента України «Велике будівництво» у 2022 році. У цьому році до переліку проєктів в рамках вищезазначеної програми включено 5 спортивних об’єктів Донеччини. Так, планується завершити розпочате у попередніх роках будівництво плавального басейну (м. Краматорськ) та футбольного поля (м. Курахове), здійснити реконструкцію веслувальної бази (м. Маріуполь) та спортивного залу (м. Бахмут), а також зробити капітальний ремонт стадіону (смт Мангуш). 
 
Сьогодні, 12 січня заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін та начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик відвідали один з цих об’єктів у місті Бахмут, де в рамках програми Президента планується реалізація проєкту: «Реконструкція громадської будівлі  (спортивний зал) за адресою: м. Бахмут, вул. Ціолковського, 6, Донецької області». Вартість робіт складає 25,8 млн. грн. Фінансувати планується за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та коштів обласного бюджету.
 
Двоповерхова будівля (спортивний зал) по вул. Ціолковського, 6, міста Бахмут входить до складу комунального закладу спортивно-оздоровчого профілю «Стадіон «Металург» Бахмутської міської ради та розташована поряд зі стадіоном, який має статус бази олімпійської та паралімпійської підготовки. Будівля розташована у житловій зоні та експлуатується понад 30 років (з 1987 року). Загальна площа спортивної споруди складає 785,7 кв.м.
 
У закладі працюють 5 спортивних клубів (8 секцій) різних напрямків, охоплено понад 400 осіб різного віку. З 2017 року в цій будівлі проводять свої тренування й вихованці комунального закладу «Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С.Бубки».
 
На даний час існує нагальна проблема – недостатня кількість спеціалізованих залів з боротьби. Для її вирішення планується створити «Центр розвитку видів спортивної боротьби», який відповідатиме сучасним вимогам для проведення тренувальних заходів.
 
Реконструкція будівлі передбачає комплексний ремонт (спорудження надбудови 3 поверху, улаштування спортивної зали для боротьби, роздягалень, тренерської кімнати та опорядження 2 поверхів будівлі (заміна дверей, вікон, покрівлі, внутрішнє оздоблення приміщень, утеплення фасаду, улаштування пандусів, туалету для маломобільної групи населення, душових, туалетних кімнат, системи пожежної сигналізації, реконструкція водо-, електро-, тепломереж вентиляції та кондиціювання).
 
На даний час тривають тендерні процедури з метою визначення підрядної організації для виконання вищезазначених робіт.
 
 
12.01.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах