Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійську визначились перші учасники обласного етапу «Олімпійського лелеченя»

Перші зональні змагання Донецької області пройшли у м. Красноармійську в приміщенні навчально-виховного комплексу ЗОШ № 10. Між собою змагались 8 команд (96 дітей) з міст Красноармійська, Вугледара, Димитрова, Добропілля та Мар’їнського, Великоновосілківського, Добропільського, Красноармійського районів.

Ініціатором і засновником Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя» є Національний олімпійський комітет України.

Захід спрямований на реалізацію одного із важливих напрямків діяльності Міжнародного олімпійського комітету – надихнути молодих людей всього світу долучитись до спорту, сприйняти його філософію та жити за олімпійськими цінностями.

У палкій боротьбі у презентації команд, де учасники повинні були продемонструвати назву, емблему, девіз, інформацію про школу та регіон за 3 хвилини, за підсумками набраних балів перемогла команда-господар змагань, друге місце – у колективу з Добропілля, третє – з м. Селідово.

У таких естафетах, як стрибки з м’ячем, затиснутим між колінами; біг з обертанням скакалки вперед; ведення малого м’яча гімнастичною палицею; стрибки по «купинах»; біг з розкладанням предметів («посадка картоплі») найспритнішою виявилась команда-переможниця тогорічного обласного етапу «Олімпійське лелеченя» з м. Красноармійська, яка показала найменший час.

У рухливій грі запекла боротьба відбулась між командами Великоновосілківського району та Красноармійську, у якій спритнішими виявились учні Красноармійського навчально-виховного комплексу.

Остаточну крапку в переможному марші команди-господарів змагань поставила вікторина на знання олімпійського спорту, де вона здобула перемогу з різницею в один бал. Другими та третіми стали учні з команди м. Селідово та Великоновосілківського району відповідно.

За підсумками змагань впевнену перемогу і путівку до обласного етапу одержала команда-господарів, друге місце посів колектив Великоновосілківського району, а третіми стали учні з м. Селідово.

Наступні зональні змагання пройдуть у м. Артемівську 21 березня.

 
За інформацією Донецького обласного відділення НОК України
 
19.03.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах