Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Моя олімпійська мрія» для юних спортсменів Добропілля

Відділенням НОК України в Донецькій області продовжується реалізація Всеукраїнської акції «Моя олімпійська мрія», головною метою якої є популяризація олімпійських ідеалів та цінностей, здорового способу життя й спонукання до спортивних амбіцій вихованців ДЮСШ.

Черговим містом, яке долучилося до нового проєкту, стало Добропілля. Хлопців і дівчат з побажаннями наполегливо йти до реалізації своїх мрій привітали заступник міського голови Олексій Галицький, заступник голови Відділення НОК України в Донецькій області Дмитро Подопригора, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Добропільської міської ради Світлана Захарова та стипендіат НОК України, майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики Єгор Жуков.

Вихованцям спортшколи передали подарунок від НОК України – комплект м’ячів, що має допомогти тренерам у проведенні активного дозвілля юних спортсменів.

Загалом учасниками ініціативи НОК «Моя Олімпійська мрія» стануть усі 46 ДЮСШ Донецької області та 1238 дитячо-юнацьких спортивних шкіл з різних видів спорту по всій Україні.

30.12.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах