Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Другий відкритий чемпіонат Бахмута з пауерліфтингу пам’яті Олександра Петренка

З 24 по 26 грудня у місті Бахмут пройшов другий відкритий чемпіонат міста Бахмут з класичного пауерліфтингу, присвячений пам’яті майстра спорту України міжнародного класу О.І. Петренка. 
 
На змагання завітали понад 60 спортсменів з 8 міст Донецької та Луганської областей. На поміст вийшли не лише новачки, а й титуловані спортсмени з чималим досвідом. Так, за чемпіонство боролися 6 майстрів спорту України, чемпіони та призери світу та Європи серед юнаків та юніорів, чемпіон Кубку Європи серед чоловіків, чемпіони, призери, рекордсмени Донецької області та України.  
 
Змагання видалися надзвичайно насиченими на досягнення. Так, на чемпіонаті було встановлено рекорд Бахмута серед юнаків вагової категорії до 66 кг у присіданні, жимі лежачи, становій тязі, сумі триборства; серед юніорів вагової категорії до 93 кг у жимі лежачи; серед чоловіків вагової категорії до 83 кг у тязі; у вагової категорії до120 кг у трьох вправах та сумі триборства. Варто зазначити, що деякі з них перевищують рекорди Донецької області.
 
У командній боротьбі серед юнаків «бронзу» виборола команда Новодонецького, «срібло» – команда м. Бахмут, а «золото» – команда Курахового. Серед дівчат друге місце посіла команда Бахмута, а перше місце – команда Курахового. Серед чоловіків третьою стала команда Лисичанська, другою – команда Сєвєродонецька, а першою – команда Бахмута. Серед жінок «срібло» виборола команда Курахового, а «золото» – команда Бахмута.
 
На змаганнях було виконано 23 юнацькі розряди, 19 – масових, 8 – перших, 3 нормативи кандидата у майстри спорту України, по одному – майстра спорту України та майстра спорту України міжнародного класу.
 
Усі чемпіони та призери нагороджені грамотами та медалями управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, подарунками від спонсора змагань – магазину спортивного харчування Belok.ua, а також подарунками від спортивного клубу Bakhmutpower.
 
 
30.12.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах