Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Шаховий сеанс одночасної гри в Дружківці

24 грудня в «білій залі» Центральної міської бібліотеки імені Лесі Українки відбувся довгоочікуваний захід – відкриття шахового клубу в місті Дружківка. 
 
Міські змагання з цього інтелектуального виду спорту викликали неабияку зацікавленість містян. З нагоди відкриття клубу пройшов сеанс одночасної гри з Іваном Годуновим, переможцем міських змагань 2021 року. На нових дошках проти сеансера зіграли 11 суперників віком від 9 до 82 років. 
 
Привітати учасників і зробити перший хід завітали Дружківський міський голова Володимир Григоренко; начальник відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Юлія Пивовар; почесний суддя шахових турнірів Григорій Тарасенко та інші поважні гості. 
 
Шахові баталії тривали понад двох годин. Деякі партії завершились достроково, деякі принесли нічию. Непереможеним виявився голова ради ветеранів «Веско» Андрій Іванович Варченко. Суперники з повагою потиснули руки один одному, подякувавши за цікаву зустріч.
 
Захід проведено за ініціативи та підтримки відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради; Дружківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»; Дружківської міської ради ветеранів.
 
28.12.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах