Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Краматорські спортшколи отримали набори м’ячів від НОК України

Донеччиною крокує новий проєкт Національного олімпійського комітету України «Моя Олімпійська мрія!», головною метою якого є популяризація олімпійських ідеалів та цінностей, здорового способу життя й спонукання до спортивних амбіцій вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

26 грудня в місті Краматорськ відбувся VII Відкритий турнір з дзюдо на призи Діда Мороза – змагання пройшли у СК «Спринт» ДЮСШ № 1 та стали підсумковими для 70 хлопців і дівчат.

На урочисте відкриття завітали майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо, учасник Ігор ХХІХ Олімпіади в Пекіні Максим Коротун, заступник голови Відділення НОК України в Донецькій області Дмитро Подопригора та директор ДЮСШ Анатолій Лепков.

Максим Коротун охоче поділився спогадами про свій спортивний шлях, який розпочинався саме в цій ДЮСШ і побажав юним дзюдоїстам ніколи не зупинятися, впевнено йти до своєї мрії. А в рамках Всеукраїнського проєкту Національного олімпійського комітету України «Моя олімпійська мрія» передав спортшколі комплект м’ячів, що має допомогти тренерам у проведенні активного дозвілля вихованців.

Днями раніше в спортивній залі Краматорської ЗОШ № 16 проходив турнір з баскетболу «Кубок Краматорська» серед юнаків 2006 та 2008 років народження. На урочистому відкритті директор ДЮСШ № 2 Краматорської міської ради Олег Сосой також отримав набір м’ячів у рамках проєкту НОК «Моя олімпійська мрія».

 
 
28.12.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах