Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Учасниками проєкту «Моя олімпійська мрія» стали юні черлідери

Відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області продовжує реалізовувати новий Всеукраїнський проєкт «Моя олімпійська мрія», який започаткований цьогоріч НОК України для більш широкої популяризації олімпійських ідеалів та цінностей, здорового способу життя й спонукання до спортивних амбіцій вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

На тренування до юних вихованців відділення черліденгу Обласної ДЮСШ для дітей, які тренуються в спортивному комплексі «Олімп» міста Краматорська, завітали заступник голови регіонального Відділення Дмитро Подопригора та директор ОДЮСШ Людмила Каун.

Спортсменки охоче продемонстрували свої вміння, що опанували під керівництвом майстра спорту України з гімнастики спортивної Юлії Бібко.

На завершення цікавої зустрічі Дмитро Подопригора передав для спортшколи комплект м’ячів від Національного олімпійського комітету України. Такі подарунки передбачені для всіх 46 ДЮСШ Донецької області – вони мають допомогти тренерам у проведенні активного дозвілля вихованців.

 

25.12.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах