Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Моя олімпійська мрія» для юних спортсменів Дружківки

Дружківська громада однією з перших на Донеччині долучилася до нового проєкту Національного олімпійського комітету України «Моя Олімпійська мрія», головною метою якого є популяризація олімпійських ідеалів та цінностей, здорового способу життя й спонукання до спортивних амбіцій вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

20 грудня в рамках ініціативи НОК відбулися цікаві естафети для дівчат відділення баскетболу ДЮСШ Дружківської міської ради, які провели тренери-викладачі Наталя Соболь і Галина Данова.

Майстер спорту України з легкої атлетики, член виконкому Відділення НОК України в Донецькій області, директор Школи вищої спортивної майстерності регіону Крістіна Русінова передала директору міської ДЮСШ Володимиру Страшненку набір м’ячів, що має допомогти тренерам у проведенні активного дозвілля юних спортсменів.

Відзначимо, що проєктом НОК «Моя Олімпійська мрія» передбачені подарунки для всіх 46 ДЮСШ Донецької області. Наразі він охопив 6 спортивних шкіл у містах Бахмут, Соледар, Краматорськ, Селидове та Дружківка, і найближчим часом його учасниками стануть ще декілька ДЮСШ.

21.12.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах