Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Проєкт НОК «Моя Олімпійська мрія» стартував на Донеччині

У Донецькій області дали старт новому проєкту Національного олімпійського комітету України «Моя Олімпійська мрія», головна мета якого – популяризація олімпійських ідеалів та цінностей, здорового способу життя й спонукання до спортивних амбіцій вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

17 грудня в місті Бахмут на стадіоні «Металург» у рамках Всеукраїнських змагань з легкоатлетичних стрибків на призи заслуженого тренера України Віталія Петрова, що проходить під патронатом НОК, відбулося вручення наборів м’ячів для трьох ДЮСШ регіону.

Учасниця Олімпійських ігор 2004, 2008, 2012, 2016, 2020 років з легкої атлетики Наталя Семенова передала подарунки Національного олімпійського комітету України директору комплексної ДЮСШ №1 Бахмутської міської ради Ігорю Скирді, директору Донецької обласної ДЮСШ для осіб з інвалідністю Юрію Оніщенку, директору Соледарської міської комплексної ДЮСШ Павлу Шпаренку.

Почесними гостями заходу стали олімпійські чемпіони Ольга та Віктор Бризгіни, начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації, перший заступник голови Відділення НОК України в Донецькій області Володимир Мицик, президент федерації легкої атлетики Донецької області, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, заступник голови регіонального відділення НОК Віктор Лис, заступник голови Відділення НОК України в Донецькій області Дмитро Подопригора, директор Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки, член виконкому регіонального відділення НОК Ігор Анушкевич.

В контексті проєкту «Моя Олімпійська мрія», починаючи з грудня цього року і протягом 2022-го, у ДЮСШ відбуватимуться майстер-класи, відкриті тренування та інші спортивні активності, до яких будуть залучатися відомі спортсмени та вихованці спортшкіл, які успішно продовжили свою кар’єру. Подарунки, що складаються з волейбольного, баскетбольного та двох футбольних м’ячів, стануть чудовим підґрунтям для організації занять із загальної фізичної підготовки та допоможуть тренерам у проведенні активного дозвілля юних спортсменів.

 
 

Окрім ДЮСШ, які функціонують в Бахмуті та Соледарі, у числі перших до нового проєкту долучено дитячо-юнацьку спортивну школу №3 Краматорської міської ради. Набір м’ячів директор цієї спортшколи Дмитро Леонов отримав під час проведення турніру з футболу «KramCup» серед дітей 2010 року народження та молодше.

Загалом учасниками ініціативи НОК «Моя Олімпійська мрія» стануть усі 46 ДЮСШ Донецької області та 1238 дитячо-юнацьких спортивних шкіл з різних видів спорту по всій Україні.

 
17.12.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах