Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Моя олімпійська мрія» стартує в Україні

Національний олімпійський комітет України запускає новий Всеукраїнський проєкт «Моя олімпійська мрія», який буде реалізований у дитячо-юнацьких спортивних школах.

Головна його мета – популяризація олімпійських ідеалів та цінностей, здорового способу життя й спонукання до спортивних амбіцій вихованців ДЮСШ.

Наразі в Україні нараховується 1238 дитячо-юнацьких спортивних шкіл з різних видів спорту, і кожна з них буде залучена до нового проєкту. У тому числі – 46 ДЮСШ Донецької області.

«ДЮСШ – це фундамент для кожного спортсмена, своєрідна перша сходинка, яка допомагає відкривати дитині захоплюючий світ спорту. Національний олімпійський комітет України започатковує новий проєкт, що, сподіваємось, сприятиме успішному шляху юних атлетів до здійснення своєї найзаповітнішої олімпійської мрії», - пояснив суть започаткованої програми президент НОК України Сергій Бубка.

Починаючи з грудня цього року і протягом 2022-го у ДЮСШ проходитимуть майстер-класи, відкриті тренування та інші спортивні активності, до яких залучатимуться відомі спортсмени та вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл, які успішно продовжили свою кар’єру.

Кожна зі 1238 шкіл також отримає і спеціальний інвентар – комплекти футбольних, волейбольних, баскетбольних м’ячів, що стануть у нагоді під час тренувань.

Тож спільними зусиллями зробимо мрію юних спортсменів реальністю!

13.12.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах