Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Збірна Донецької області подолала перший етап чемпіонату України з футзалу серед дівчат 2009-2010 р.н.

З 30 листопада по 1 грудня у смт Борова (Харківська область) відбулися змагання першого відбіркового етапу чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат 2009-2010 років народження.
 
У чемпіонаті України з футзалу спортивного сезону 2021/2022 років серед дівчат молодшої вікової категорії (2009-2010 р.н.) змагається 41 команда. Групу «L» склали чотири колективи: «Житлобуд-1-Валькірії» м. Харків; Збірна Донецької області-«Багіра»-ДЮСШ м. Лиман; «Атлет»-ДЮСШ смт Борова (Харківська область); ДЮФК м. Лиман (Донецька область). Саме у такій послідовності команди розташувались у підсумковій таблиці турніру за коловою системою в одне коло. 
 
Збірна Донецької області-«Багіра»-ДЮСШ (старший тренер Олександр Резніков, тренери – Олександр Телендій, Сергій Салій, Володимир Грибаускас, Аліна Сологуб) здобула дві перемоги – над командами «Атлет»-ДЮСШ (3:0) і ДЮФК м. Лиман (5:1), а також зазнала поразки від харків’янок (3:6). 
 
У підсумку «пантерочки» посіли другу сходинку і здобули право виступити у другому відбірковому етапі змагань, який відбудеться у січні-лютому 2022 року.
02.12.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах