Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Про взаємодію спорту та екології дізнались майбутні архітектори Донеччини

30 листопада Відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області реалізувало Екологічний напрямок Всеукраїнського спортивно-інтерактивного проєкту #OlympicLab, засновником якого є НОК України. Учасниками заходу в місті Краматорськ стали студенти Донбаської національної академії будівництва і архітектури.
 
Молодь з неабияким інтересом ознайомилась з основною метою Екологічного напрямку, ходом його реалізації в різних куточках країни, дізналася про важливість участі в захисті довкілля, про що розповів заступник голови Відділення НОК України в Донецькій області Дмитро Подопригора. 
 
Враховуючи майбутню спеціалізацію студентів в архітектурі та будівництві, їм була представлена презентація про Ігри ХХХІІ Олімпіади в Токіо, впровадження екологічних складових на спортивних об’єктах, в інфраструктурі олімпійського селища та національні програми з цього приводу.
 
Від майстра спорту України з боротьби греко-римської Максима Сороки учасники зустрічі відкрили для себе новий вид рухової активності – плоггінг, який 2016 року стартував у Швеції і швидко набув популярності серед прихильників здорового способу життя та піклування про чистоту довкілля. Чемпіон також поділився власним досвідом на шляху до перемог, розповів про свою мотивацію та досягнення. 
 
Член виконкому Відділення НОК України в Донецькій області, начальник Донецького обласного відділення КФВС МОН України Ігор Нестеренко зосередив увагу присутніх на необхідності розвиватися та удосконалювати свої здібності, навчатися, визначати інтереси, ставити цілі, будувати шляхи реалізації. 
 
На завершення заходу відбулася фотосесія. Усі учасники проєкту отримали подарунки та сувеніри з символікою НОК України.
 
30.11.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах