Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Кваліфікаційні категорії присвоєно 22 тренерам Донецької області

29 листопада в режимі онлайн відбулося одинадцяте в 2021 році засідання атестаційної комісії з визначення кваліфікаційного рівня тренерів (тренерів-викладачів) для присвоєння кваліфікаційних категорій.

Захід провів голова комісії, начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик. За підсумками розгляду наявних кандидатур присутні на засіданні ухвалили рішення щодо клопотання про присвоєння категорій 22 тренерам з 12 видів спорту.

Так, із вищою кваліфікаційною категорією працюватимуть: Микола Гаврилюк (баскетбол), Віталій Барановський (боротьба греко-римська), Єгор Жуков (легка атлетика), Сергій Фомін (скелелазіння), Юрій Сухоруков (стрільба кульова), Валерій Сидоров (хокей з шайбою).

Першу кваліфікаційну категорію матимуть: Ващенко Олександр (баскетбол), Дмитро Дробітько (волейбол), Микола Колчин (дзюдо), Валентин Киян (легка атлетика), Сергій Дейнега (пауерліфтинг), Вікторія Локтіонова (скелелазіння).

З другою кваліфікаційною категорією тренуватимуть: В’ячеслав Богданов та Леонід Михалко (баскетбол), Ніна Афанасьєва, Василь Ніколаєв і Олег Рассипних (гімнастика спортивна), Геннадій Чапні (дзюдо), Євген Сіротін (легка атлетика), Андрій Слєпцов (футзал), Євгеній Хоміч (футбол), Максим Качмар (хокей з шайбою).

Відзначимо, що рішенням атестаційної комісії, яка проходить щомісяця, відбувається присвоєння вищої, першої та другої кваліфікаційних категорій. Обов’язковій атестації підлягають тренери штатної команди національних збірних команд України і тренери (тренери-викладачі), які працюють в закладах фізичної культури і спорту незалежно від підпорядкування та форми власності.

 

29.11.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах