Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


МБК «Маріуполь» зберіг лідерство у чемпіонаті України з баскетболу

20 та 21 листопада відбувся п’ятий тур чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд Вищої ліги в сезоні-2021/2022. Лідер першої групи MБК «Маріуполь» приймав свого головного конкурента – команду «Прометей-2-ДДТУ» зі Слобожанського.
 
У суботньому поєдинку рівних суперників удача була прихильною до гостей з Дніпропетровщини – 66:70. Найкращим гравцем матчу став азовець Максим Лук’янов, який набрав 24 очки і 8 підбирань.
 
Недільний матч – дзеркальне відображення суботнього. Маріупольці заслужили на компліменти, бо фізично команда виглядала зовсім непогано – і це на тлі одного з головних фаворитів чемпіонату. Після провальних другої та третьої чвертей підопічні Сергія Заваліна та Олександра Скутельника провели заключний відрізок на одному диханні, наколотили суперникам 23 очки, пропустивши лише дев’ять, і в підсумку вирвали перемогу – 74:72. Найрезультативнішим гравцем у складі азовців став Дмитро Флашнер, який набрав 25 балів.
 
Обмінявшись перемогами з командою Дніпропетровщини, маріупольські «леви» продовжують посідати перше місце турнірної таблиці.
 
Наступні матчі чемпіонату МБК «Маріуполь» проведе у Сумах 4 та 5 грудня.
 
 
23.11.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах