Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У другому етапі змагань «Веселі старти» взяли участь дев’ять шкіл Вугледарської громади

З 16 по 19 листопада в закладах загальної середньої освіти Вугледарської міської територіальної громади відбулися щорічні змагання «Веселі старти» серед школярів. 
 
Цьогоріч у заході взяли участь учні дев’яти навчальних закладів громади: сіл Павлівка, Микільське, Єгорівка, Пречистівка, Новоукраїнка, Степне та міста Вугледар. Враховуючи поточні карантинні обмеження, команди виконували естафетні завдання окремо одна від одної в спортивних залах своїх шкіл, в які приїжджала суддівська колегія.
 
Головною метою змагань є формування у дітей сталої традиції до занять фізичною культурою і спортом та популяризація здорового способу життя.
 
Команди школярів змагались за перемогу в чотирьох комплексних естафетах: «Швидкість з м’ячем», «Ловкий м’яч», «Флорбол» та «Стрітбол». За кожну естафету журі виставляло відповідні бали за виконання елементів, швидкість, точність та дотримання загальних правил змагань.
 
У веселих та цікавих естафетах діти проявили себе спритними, влучними, дружніми. Юні спортсмени продемонстрували, як впевнено долають труднощі, підтримують свою команду, а також проявили згуртованість, організованість, самостійність, дружбу та взаємодопомогу.
 
Усі команди-учасниці нагородженні дипломами та статуетками, а також грамоти отримали вчителі, які підготували команди своїх закладів до змагань.
 
Право взяти участь в третьому етапі – обласних зональних змаганнях – виборола команда навчально-виховного комплексу «МРІЯ» (загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад). 
 
 
23.11.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах