Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Над навчальним корпусом коледжу ім. С.Бубки завершили облаштування покрівлі

У рамках будівництва навчального корпусу на 400 учнів і студентів для Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки, що відбувається в місті Бахмут за кошти Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету, нині проводять низку робіт. На сьогоднішній день зроблено покрівлю, виконується фінальне оздоблення фасаду, облаштовуються бігові доріжки і тренувальне метальне поле.

22 листопада з ходом реалізації проєкту ознайомилися заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик. У діалозі з представниками підрядної організації визначено чіткі терміни для робіт, що необхідно виконати до кінця 2021 року.

У перспективі коледж ім. С.Бубки, який з 2015 року після переміщення з Донецька функціонує на базі закладу оздоровлення та відпочинку «Вогник» та орендує стадіон «Металург» для проведення занять з різних видів спорту, має отримати сучасні умови задля ефективного поєднання тренувального процесу із здобуттям відповідної освіти. Так, проєктом нового навчального корпусу передбачено класи для навчання, спортивні зали, майданчики, легкоатлетичне ядро.

Наразі в рамках спорудження будівлі виконано облаштування покрівлі з металочерепиці над її навчальною частиною, що має чотири поверхи, та покрівлі з сендвіч-панелей над спортивною частиною корпусу – а це два поверхи над цокольним. Приблизно на 90% зроблено утеплення та оздоблення фасаду. Триває низка внутрішніх робіт: щодо заливки підлоги, штукатурки стін, облаштування електропостачання, мереж водо- і теплопостачання.

На стадіоні «Авангард», що прилягає до навчального корпусу, наразі розпочато влаштування другого асфальтного шару бігових доріжок, на який вже навесні нанесуть фінальне сучасне покриття. У рамках робіт щодо конструктиву метального поля розмірами 60x80 м наразі перейшли до другої стадії виконання основи – це піщано-щебенева суміш. У цей же час прокладено кабельні електромережі зовнішнього освітлення.

Паралельно відбувається реконструкція 5-поверхового колишнього гуртожитку Бахмутського педагогічного училища, від якого вже зроблено надземний перехід до навчального корпусу коледжу. Після оновлення гуртожиток включатиме 206 місць для проживання учнів та студентів ДОСФКСП ім. С. Бубки, а також їдальню. Сьогодні за кошти обласного бюджету ведуться роботи щодо облаштування нової покрівлі з металочерепиці.

 
 
 
 
22.11.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах