Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Артем Далакян вп’яте захистив титул чемпіона світу WBA

20 листопада в Києві у виставковому центрі ACCO International вихованець школи боксу Донеччини Артем Далакян у бою за титул чемпіона світу за версією WBA переміг Луїса Консепсьона з Панами.

У найлегшій ваговій категорії (Flyweight - до 50,8 кг) український чемпіон двічі в 5-му раунді відправляв суперника у нокдаун, а в 9-му раунді судді зафіксували технічний нокаут – команда Луїса Консепсьона після його чергового падіння зупинила поєдинок.

Таким чином, Артем Далакян вже вп’яте захистив титул чемпіона світу WBA, здобутий у лютому 2018 року – після цього наш боксер виходив переможцем в боях у червні та грудні 2018 року, червні 2019 року, лютому 2020 року.

Начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик від імені спортивної спільноти регіону вітає Артема і його тренерів з яскравим досягненням:

«Шановний Артеме, щиро вітаю Вас та Ваших наставників із дуже впевненою перемогою й успішним захистом титулу чемпіона світу з боксу за версією WBA!

Це досягнення є, безумовно, заслуженою винагородою за талант, помножений на кропітку працю протягом виснажливих тренувань. Ваша міць і видовищна техніка є підтвердженням найвищої майстерності – бажаю ніколи не зупинятися в процесі самовдосконалення, прагнучи до нових перемог!

Нехай підґрунтям для втілення в життя всіх планів будуть надійна підтримка команди однодумців, тепло й любов близьких людей!».

 
21.11.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах