Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Владислав Руднєв вчетверте стає чемпіоном світу з боротьби самбо, Дмитро Стеценко з «бронзою»

Два спортсмени Донецької області в складі збірної України здобули нагороди чемпіонату світу з боротьби самбо серед чоловіків, що відбувся 10-15 листопада в місті Ташкент (Республіка Узбекистан).

Четвертий титул чемпіона світу в бойовому розділі самбо завоював заслужений майстер спорту України Владислав Руднєв. У ваговій категорії до 79 кг він переможно провів 4 сутички, де його суперниками були: Хамза Нафеш з Йорданії, Франсуа Роже Окуа з Камеруну, Рустем Пенджієв з Туркменістану та Фуркат Рузієв з Узбекистану.

Бронзовим призером в спортивному розділі самбо у ваговій категорії до 88 кг став майстер спорту України Дмитро Стеценко. У першій сутичці спортсмен Донеччини поступився Іхтійору Ешмуродову з Узбекистану – майбутньому переможцю змагань, але у втішній сітці скористався своїм шансом посісти третю сходинку п’єдесталу пошани. Дмитро пройшов Хассана Хенді з Єгипту, Арсена Газаряна з Вірменії та Мішіко Нозадзе з Грузії.

Додамо, що всього в активі української команди виявилося 8 нагород (2 золоті, 3 срібні і 3 бронзові), а також бронзові кубки командного заліку в жіночому спортивному розділі самбо і в чоловічому бойовому розділі самбо.

 
 
 

Фото – Міжнародна федерація самбо (International sambo federation - FIAS)

17.11.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах