Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Сьогодні відбулося перше в поточному році засідання колегії управління

Сьогодні, 28 лютого, у Донецьку відбулося засідання колегії управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Захід пройшов під головуванням начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимира МИЦИКА. Участь у засіданні взяли члени колегії, представники управління, керівники обласних організацій та фізкультурно-спортивних товариств.

На засіданні, згідно порядку денного, були розглянуті наступні питання:

1) про формування обласного бюджету по галузі «Фізична культура і спорт» за напрямками на 2014 рік;

2) про стан виконавської дисципліни та організація роботи зі зверненнями громадян у 2013 році;

3) про виконання статутної діяльності Донецької обласної ради фізкультурно-спортивного товариства «Україна»;

4) про виконання статутної діяльності Донецької обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України;

5) про формування списку спортсменів Донецької області – кандидатів на участь у ХХХІ літніх Олімпійських іграх 2016 року в м. Ріо-де-Жанейро (Бразилія);

6) про формування списку спортсменів Донецької області – кандидатів на участь у ХV літніх Паралімпійських іграх 2016 року в м. Ріо-де-Жанейро (Бразилія);

7) про договірні відносини між управлінням з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації та громадськими організаціями з видів спорту.

Голова Донецької обласної ради фізкультурно-спортивного товариства «Україна» Юлія ТЕРНОВА у своєму виступі зазначила, що міські осередки товариства є в 27 містах та 4 районах області. У 19-ти за територіальним та виробничім принципом обрані громадські голови, у м. Маріуполь – штатний голова. До національних збірних команд України входять 73 спортсмени товариства. У 2013 році до складу обласної організації входила 21 дитячо-юнацька спортивна школа, з них 7 спеціалізованих. У спортивних школах товариства займається 8138 дітей, працюють 291 тренер-викладач, з яких 29 Заслужених тренерів України. Протягом 2013 року тренерсько-викладацький склад ДЮСШ, СДЮШОР підготував 1-го майстра спорту міжнародного класу, 22-х майстрів спорту України, 44-х кандидатів у майстри спорту, 73 першорозрядника та більше 2,5 тисяч осіб масових розрядів.

Перший заступник голови ради Донецької обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України Сергій ГОНЧАРУК доповів, що в минулому році до складу різних збірних команд України входило 114 спортсменів обласного фізкультурно-спортивного товариства «Динамо». У комплексних змаганнях всеукраїнської «Динаміади-2013» серед збірних команд територіальних організацій донецькі динамівці зайняли 1 місце з гирьового спорту та 3 місце з поліатлону. У спортивній школі товариства займаються спортом понад 1200 дітей та працюють 46 тренерів-викладачів, з яких 3 заслужених працівників фізичної культури України та 9 заслужених тренерів України. Протягом 2013 року тренерсько-викладацький склад КДЮСШ підготував 2-х майстрів спорту України міжнародного класу (велоспорт, стрільба), 6 майстрів спорту України, 10 кандидатів у майстри спорту України, більш ніж 200 осіб масових розрядів.

На засіданні колегії управління були затверджені списки спортсменів Донецької області - кандидатів на участь у ХХХІ літніх Олімпійських іграх та XV літніх Паралімпійських іграх, які пройдуть у 2016 році в Ріо-де-Жанейро (Бразилія).

 
28.02.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах