Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Борчиня Донеччини Катерина Зелених здобула «срібло» чемпіонату світу U23

Одну із семи медалей жіночої збірної України на чемпіонаті світу з боротьби серед спортсменів до 23 років, що відбувся в столиці Сербії Белграді з 1 по 7 листопада, здобула представниця Донецької області Катерина Зелених із міста Бахмут.

Спортсменка Школи вищої спортивної майстерності, випускниця Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки стала срібною призеркою у ваговій категорії до 62 кг.

Катерина переможно провела три сутички, де її суперницями були: у кваліфікації – Хсін Пінг Пай з Китайського Тайбею (4:2), у чвертьфіналі – Радхіка Радхіка з Індії (2:0), у півфіналі – Аврора Кампанья з Італії (3:2). У фіналі проти Ани Паули Годінес Гонсалес із Канади наша борчиня вела 7:0, проте суперниця здійснила камбек 7:10 та забрала «золото». Тренерами Зелених є Андрій та Максим Єфремови.

«Ця медаль була заслужена довготривалою працею, потом, сльозами, травмами, і тільки таким важким шляхом ми досягатимемо найвищих вершин. На сьогодні цінуємо те, що маємо. Дякую всім за підтримку та віру», - прокоментувала свій виступ Катерина.

У командному заліку чемпіонату світу жіноча збірна України посіла перше місце серед 34 країн, маючи в активі 3 золоті, 2 срібні та 2 бронзові нагороди.

 
 
 

Фото – United World Wrestling (Kadir Caliskan, Mohamed Yahia)

08.11.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах