Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Станіславу Саморокову, Анастасії Сапель та Юрію Ревенку призначені стипендії Президента України

Президент Володимир Зеленський 5 листопада підписав Указ № 566/2021 «Про призначення стипендій Президента України для дітей з інвалідністю, які мають високі досягнення у всеукраїнських спортивних змаганнях, та їх тренерів».

Метою документа є відзначення дітей з інвалідністю, які мають високі досягнення у всеукраїнських спортивних змаганнях 2020-2021 років, та їх тренерів, розв’язання питань їх соціального захисту, підтримка та покращення матеріального становища. Це сприятиме розвитку паралімпійського та дефлімпійського руху, а також популяризації спорту серед людей з інвалідністю в Україні.

Від Донецької області до списку стипендіатів потрапили: Станіслав Самороков (Маріуполь) – чемпіон України з легкої атлетики, Анастасія Сапель (Слов’янськ) – чемпіонка України з плавання та Юрій Ревенко (Маріуполь) – тренер Станіслава Саморокова.

Загалом, Указом призначено 89 стипендій дітям-спортсменам (у розмірі двох прожиткових мінімумів для дітей відповідного віку) та 43 стипендії тренерам, які безпосередньо забезпечували їх підготовку (у розмірі двох прожиткових мінімумів для працездатних осіб).

08.11.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах