Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вадим Філашкін: Маємо активізувати роботу щодо облаштування спортмайданчиків за програмою «Здорова Україна»

Хід реалізації президентської програми «Здорова Україна», у рамках якої на території Донецької області планується збудувати 150 сучасних мультифункціональних спортивних майданчиків, розглянули 3 листопада на робочій нараді в Донецькій облдержадміністрації.

Участь в обговоренні взяли заступник голови облдержадміністрації Вадим Філашкін, начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, директор Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко, які наголосили на чіткому дотриманні графіку постачання та облаштування спортивного обладнання в спілкуванні з представником підрядної організації – заступником директора ТОВ «Центр дитячого та спортивного обладнання» Володимиром Мельником.

«Маємо активізувати роботу щодо облаштування спортмайданчиків за програмою «Здорова Україна». На сьогоднішній день в роботі є 114 локацій у різних громадах Донеччини, і близько половини з них вже готові до встановлення тренажерів. До кінця 2021 року залишається не так багато часу, і запорукою успіху цього іміджевого для регіону проєкту є вчасна поставка спортивного обладнання, швидке та якісне його встановлення», - зазначив Вадим Філашкін.

Володимир Мицик, Сергій Головченко та Володимир Мельник проінспектували зведення чотирьох мультифункціональних майданчиків у Краматорську, де вже завезено тренажери. Нагадаємо, перші в Донецькій області спортмайданчики за програмою «Здорова Україна» відкрили 29 жовтня в Селидівській громаді – містах Селидове, Українськ та смт Цукурине. Станом на сьогодні роботи ведуться в Авдіївській, Бахмутській, Дружківській, Іллінівській, Костянтинівській, Краматорській, Курахівській, Лиманській, Маріупольській, Мирноградській, Нікольській, Новодонецькій, Олександрівській, Покровській, Сіверській, Слов’янській, Соледарській, Торецькій, Часовоярській та Черкаській громадах.

Кожен мультифункціональний спортивний майданчик буде зроблено за єдиною моделлю – з гумовим покриттям розміром 140 кв. м і такими елементами: спортивний комплекс з підвісною системою рукоятей, лавка з упором для пресу, упор для віджимання, бруси для віджимання подвійні, турнік потрійний, тумба для стрибків, рукохід-драбина, інформаційний стенд з QR-кодами. Фінансування на 80% відбувається за державні кошти (за рахунок субвенції на реалізацію інфраструктурних проєктів та розвиток об’єктів соціально-культурної сфери), на 10% – з обласного бюджету і ще на 10% – з бюджету громади.

 
 
 
03.11.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах